За мен


Здравейте! Аз съм Анелия Иванова – доброволец, блогър и преди всичко – майка на три чудесни деца, две момичета и едно момче. Родена и израснала съм в красиво Велико Търново, но след завършване на гимназията се преместих да живея в София.

Завършила съм Медицина със специализация в Акушерство и Гинекология в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Моята образователна подготовка, заедно с личния ми опит като майка, ми позволява да съчетая научно обосновани съвети с реалността на ежедневието, което ме прави идеален източник на информация за всички бъдещи майки.

След раждането на първото ми дете, осъзнах необходимостта от ресурс, който да подпомага на бременните жени и новите майки. Затова създадох своя блог МамаЗнае, където споделям своите изживявания, съвети и насоки. Времето ми помогна да стана експерт в областта на бременността и майчинството и вече съм един от най-високо оценените автори в областта.

Вярвам твърдо в естествените методи и холистичния подход към бременността и раждането. Убедена съм в силата на правилното хранене, физическата активност и позитивната нагласа към бременността. Моята цел е да подкрепям и образовам всички бъдещи и настоящи майки, и да ги вдъхновя да се заемат с най-важната роля в живота си с любов и увереност.

В свободното си време обичам да съм със семейството си, да пътувам и да практикувам йога. Вдъхновявам се от природата и винаги търся начини да подобря практиката и знанията си в областта на здравословния начин на живот.

КОМЕНТИРАЙ ОТ ТУК Отказ