Browsing category Полезно

Роднински връзки

Роднински връзки


Роднински връзки – схема и подробно обяснение на това кой кой е в тях. В Българският език е отделена различна дума за всяка една връзка в родата, което го прави малко сложно за запомняне но за сметка на това е изключително полезно и интересно. Ще запознаем с обясненията последователно. Родители – моите Мама и Татко.

Калкулатор бременност по седмици

Калкулатор бременност


Ако се чудите „в коя гестационна седмица съм“ използвайте този уникален калкулатор бременност по седмици и дни за изчисляване на термин, за да определите в коя седмица сте бременни и кога е вероятната дата на зачеване. Попълнете данните и натиснете бутона ИЗЧИСЛИ. След като калкулирате в коя гестационна седмица сте бременни кликнете върху седмица за

Календар на бременността

Календар на бременността


Календар на бременността ще ви помогне да разберете коя седмица на кой месец отговаря от бременността. Възможно е да сте се объркали или да срещате затруднение в сметките – коя гестационна седмица в кой месец попада. Една от причините за това е факта че измерването в гестационни седмици започва от първият ден на последният ви менструален цикъл.