Най-точният калкулатор за изчисляване пола на бебето

Автор: Анелия Иванова | Редакция: 30.06.2024 | Категория: Бременност

Най-точният калкулатор за изчисляване пола на бебето

Ако търсите калкулатор за пола на бебето то вие сте на правилното място. Специални за любопитните, и тези които не могат да чакат дългите месеци през бременността до прегледа с ехограф в края на четвърти месец, за да разберат пола на своето мъниче, направих тази страница с цели 3 калкулатора за изчисляване пола на бебето – Китайски лунен календар, Нумерологичен калкулатор и Японски метод.

Китайски калкулатор за пол

Нумерологичен калкулатор за пол

Въведете датата на раждане на Майката

Въведете датата на раждане на Бащата

Въведете датата на Зачеване

Японски калкулатор за пол

Независимо дали сте скептични или просто любопитни, тези калкулатори ще ви помогнат да прекарате времето в приятно очакване и предвкусване на бъдещите радости по време на бременността. Пробвайте ги всичките и се забавлявайте докато чакате големият ден!

Как работят калкулаторите за изчисляване пола на бебето:

След като сте пробвали калкулаторите може би искате да разберете малко повече как работят те. Нека ги разгледаме един по един:

Китайски календар за пола

Китайският лунен календар е един от най-старите и популярни методи за предсказване на пола на бебето. Той се основава на възрастта на майката и месеца на зачеването според китайския лунен календар. Според древната китайска традиция, комбинацията от тези два фактора може да определи дали ще имате момче или момиче.

Въведете възрастта си и месеца на зачеването, за да видите резултата според този метод. Макар и не научно доказан, китайският лунен календар е забавен и интригуващ начин да се опитате да разберете пола на вашето бебе.

Нумерологичен калкулатор

Нумерологичният калкулатор използва числата в датите на раждане на родителите и датата на зачеване, за да предскаже пола на бебето. Чрез изчисляване на жизнените числа и комбинирането им по специален начин, този метод предоставя прогнозата.

Нумерологията е древно изкуство, което се основава на вярването, че числата имат специална енергия и значение. Въведете датите на раждане на майката и бащата, както и датата на зачеване, за да откриете пола на бебето си според нумерологията.

Японски метод

Японският калкулатор за пол на бебето съчетава месеците на раждане на родителите и месеца на зачеване, за да определи пола на бебето. Този метод се базира на две таблици – първата свързва месеците на раждане на майката и бащата, за да се определи определен номер, а втората таблица използва този номер и месеца на зачеване, за да даде прогноза за пола на бебето.

Този метод е лесен и бърз за използване, а резултатите често изненадват със своята точност. Опитайте японския метод, за да видите какво ще ви покаже той.

Други методи как да разберем пола на бебето преди да ни е казал доктора

Ако искате да се забавлявате още повече, докато очаквате да разберете пола на своето мъниче, разгледайте и нашата страница с народни вярвания и домашни тестове за определяне пола на бебето! Там ще откриете различни интересни и забавни методи, които нашите баби са използвали от векове.

Намирате ли тази страница за полезна? Споделете я в социалните мрежи и любимите си форуми за да помогнете на мен и да другите бъдещи майки 🙂

КОМЕНТИРАЙ ОТ ТУК Отказ

Статии

Бременност

Бременност по седмици

Бременност по месеци